Thuis

ZHUZHOU JINTAI CEMENTED CARBIDE CO., LTD. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Co. van het Zhuzhou wordt Jintai Gecementeerd Carbide, Ltd gevestigd in geboortestad van de Chinese carbideindustrie - Zhuzhou-stad. Het bedrijf heeft de ervaring van meer dan 20 jaar in vervaardiging, ontwerp en de verkoop van diverse soorten carbideproducten, hoofdproducten omvat: het carbideeind maalt, carbidestaven, indexable tussenvoegsels, soldeerde tussenvoegsels, draadtrekkenmatrijzen, het smeden matrijzen, houten werkende hulpmiddelen, zaaguiteinden, mijnknopen, enz.

  Het bedrijf heeft ISO 9001 overgegaan: het de kwaliteitssysteem van 2008, bezit geavanceerd productiemateriaal, volledige het testen instrumenten, sterk R&D-centrum en QC teams.

  Met uitstekende kwaliteit, sterke technische ondersteuning, en goed na de verkoopdienst, JINTAI-worden de producten van het Carbidemerk verkocht aan meer dan 50 landen in de wereld, zoals Europa, de V.S., Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, enz.


  Het bedrijf wordt toegewijd aan „Kwaliteit en de Klant is eerste, „. JINTAI-het Carbide groeit met de het carbidetechnologie van de Wereld, om de vraag van onze klanten van over de hele wereld te ontmoeten.

  ZHUZHOU JINTAI CEMENTED CARBIDE CO., LTD. fabriek productielijn 0

  ZHUZHOU JINTAI CEMENTED CARBIDE CO., LTD. fabriek productielijn 1

  ZHUZHOU JINTAI CEMENTED CARBIDE CO., LTD. fabriek productielijn 2

  ZHUZHOU JINTAI CEMENTED CARBIDE CO., LTD. fabriek productielijn 3

  ZHUZHOU JINTAI CEMENTED CARBIDE CO., LTD. fabriek productielijn 4

  ZHUZHOU JINTAI CEMENTED CARBIDE CO., LTD. fabriek productielijn 5

  ZHUZHOU JINTAI CEMENTED CARBIDE CO., LTD. fabriek productielijn 6

  ZHUZHOU JINTAI CEMENTED CARBIDE CO., LTD. fabriek productielijn 7

 • OEM / ODM

  Wij veroorzaken niet alleen de standaardpunten, maar ook de aangepaste termijnen volgens tekening.

  Wij hebben rijke ervaring en professioneel team in de industrie van het wolframcarbide verzameld. Onze vele producten zijn van de ontwerpen van onze cliënten.

  Wij kunnen de technische ondersteuning, als verstrekken hoe te om de juiste rang van carbide te selecteren om doel het gebruiken aan te passen. Het is eenvoudig en efficiënt om zaken met ons te doen.

Contactgegevens
ZHUZHOU JINTAI CEMENTED CARBIDE CO., LTD.

Contactpersoon: Bonnie

Tel.: +86-15673330059

Fax: 86--28828378

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)